Nejpoužívanější a nejvíce využitelná část kuchyňské linky je pracovní plocha.Jaký by měl být hlavní požadavek? No především její kvalita a odolnost jsou hlavním kritériem při výběru. Používáme ji každý den, připravujeme na ní pohoštění pro hosty, pečeme cukroví, zkrátka ji potřebujeme opravdu každodenně. Mezi oblíbené patří desky z přírodního kamene. Jsou ale také nejdražší, zato však velmi odolné a na rozdíl od dřeva se vyznačují delší životností. Nejžádanější jsou postformingové desky, které odolávají vysokým teplotám, ale lehko se poškrábou a znehodnotí. Zlatým středem jsou desky z umělého kamene. Na dotek jsou jemné a hladké.

Jak o ni pečovat?

K čištění se doporučuje měkký hadřík, který se namočí do teplé vody se saponátem. Mastnotu není dobré nechat zaschnout. Opravdu velmi znečištěné povrchy očistěte 10% roztokem alkoholu. Plochu otřete do sucha.

Breberky - modern
</div>


            <div class=
Pracovní desky
4 (80%)1
03.jpg